El nét del vigilant. La Plateria i altres retalls

Novetat editorialportarda_joseph_web_petita

El «calbo» de la Plateria proposa un viatge per la seva vida, records i retalls de tota una generació que va marcar una època.

Sinopsi
Alguns ja no hi són, com el Gato Pérez, però altres encara ara donen guerra: com en Sisa, en Serrat, en Carles Flavià, en Pau Riba, els germans Batiste, Comediants o la mateixa Plateria entre altres. Tota una generació és protagonista d’aquests retalls, en part biografia, en part anecdotari i en part, retrat d’un temps i una ciutat, Barcelona, en una de les seves èpoques de màxima creativitat.

Sobre l’autor
Manel Joseph Bergua: Manel Joseph (Barcelona, 1948) És un dels noms imprescindibles de la música popular del país. A finals dels anys seixanta del passat segle va fundar amb els germans Clua el grup Dos + Un i fins aleshores no ha parat de treballar i col·laborar en projectes d’altres artistes com Jaume Sisa, Maria del Mar Bonet, Gato Pérez o Pau Riba, entre altres. No obstant, tots el coneixem per ser el cantant de l’Orquestra Plateria, formació que defineix com el grup de la seva vida.
Aprenent de tot, oficial de res, com el definia la seva mare, aquest és el seu primer llibre.

El llibre  inclou enllaços a Spotify i Youtube per escoltar la seva música

Compra’l fent clic aquí.

I si el vols fullejar aquí.

 

Publicado en Llibres @ca, Novetats y etiquetado , .