El proper dimecres 28 d’octubre a les 19.30 «He d’anar-me’n» a la Biblioteca de Catalunya

El proper dimecres 28 d’octubre a les 19.30 «He d’anar-me’n» a la Biblioteca de Catalunya on Cornèlia Abril presenta el seu primer recull de contes.Imagen cornelia-p_baixa

Quan li demanen que es presenti, diu: «Sóc Cornèlia Abril. Pensar em fa venir gana. Si menjo, que siguin merengues de colors. Valoro la bona companyia. Sempre vaig al fons de la qüestió. Pinto per necessitat, per avenir-me amb el món. La música amansa la fera que tinc al cor. No m’espanten els inferns, tret que siguin a la terra. Quan estimo m’entrego sencera, amb la carn, els ossos i els somnis.»

Dona misteriosa, profundament demòcrata, lliure, independent i cosmopolita, ecologista, defensora de la natura i dels animals, amant del cinema i de la música. Sempre generosa. Tothora inquieta. La seva mirada escrutadora troba arreu el germen de les històries que escriu. Ploma irònica, tendra, reflexiva o apassionada, segons el dia o la nit, d’acord amb la situació. Si els gats tenen set vides, Cornèlia Abril té vuit ànimes i totes vuit convergeixen en aquest recull de contes.

Si el vols comprar fes clic aquí

El vols fullejar?

 

Publicado en Actes @ca, Llibres @ca y etiquetado , , .