Dia 22 presentació de “La construcció d’un èxit”

El proper dia 22 de setembre, a les 19.00 hores, a la sala d’actes del Col·legi de Metges de Barcelona, es presentarà “La construcción de un éxito” de Juli de Nadal.juli-foto-llibre

La presentació anirà a càrrec de:

  • Dr. Jaume Padrós, president del COMB
  • Dr. Ramon Espasa, exconseller d’sanitat
  • Sr. Joan Majó, exministre i amic d’Ernest Lluch
    Dr. Pedro Saba ndo i Dr. Lluís Bohigas, Col·laboradors del llibre
  • Joan R. Riera, editor i
  • Juli de Nadal, autor

Just al complir-se el 30 aniversari de la Llei General de Sanitat és bon moment per explicar que la nostra sanitat pública és el resultat de l’esforç de tota una societat i d’uns professionals veritablement compromesos amb la salut de la ciutadania.

Els temes relacionats amb la salut i la medicina estan constantment en els mitjans de comunicació. Aquest llibre no és un assaig ni unes memòries, sinó el relat d’uns fets ocorreguts durant força temps, amb la participació de professionals diversos que tenien el propòsit comú de canviar la realitat dels ciutadans amb la sanitat. Tot aquest sistema no va sortir del no-res, sinó que va ser causa de l’esforç i de l’exigència de professionals de tot el sector. Ara els usuaris gaudeixen d’una sanitat pública d’alta qualitat.

El lector trobarà en aquest llibre, informació assequible sobre el servei que utilitza, la seva creació, i evolució.

Sobre l’autor Juli de Nadal

foto_juli_web(Barcelona, 1943) és Doctor en Mefoto_juli_webdicina, Internista. Acadèmic de l’Acadèmia Europea de Ciències i Arts i Corresponent de la Reial Acadèmia de Medicina de Barcelona. Va ser Cap del Gabinet Tècnic del ministre Ernest Lluch. Director del Fons d’Investigacions Sanitàries (FIS), l’Institut d’Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya i membre de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Ha estat també director del Departament de Medicina de l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell i director de l’Institut Universitari Parc Taulí (UAB).

Vols comprar-lo? Punxa aquí.

Vols fullejar-? Punxa aquí.

Posted in Actes, Actes @ca, Presentacions, Presentacions.