Dalirium Sonic, tots al Reial Cercle artístic

cartellpdaliriumcercleEl proper dia 1 de març a les 19.30 al Reial Cercle Artístic de Barcelona (C. Arcs 5) es presenta Dalirium Sonic, la darrera novetat de Ediciones La Lluvia amb la participació del seu autor Karles Torra, el musicòleg Mingus B. Formentor Joan Illa, Àlex Gómez-Font i la col·laboració especial de Pau Riba que participarà interpretant “Daliniana Flor”.

Dalí és un personatge molt estudiat; però fins ara ningú havia explicat la relació entre el genial artista i el món de la música, tant la popular com la culta.

Entre la llarga llista d’estrelles que brillen al firmament sònic Dalinià, trobem a colossos del jazz com Duke Ellington, Coleman Hawkins, astres del rock com Elvis o Lennon, noms mítics de la psicodèlia californiana (Grateful Dead, Jefferson Airplane), figures de l’experimentalisme (Velvet Underground, Frank Zappa), la «crème de la crème” de la música francesa (Charles Trenet, Serge Gainsbourg, Françoise Hardy), el geni del minimalisme Erik Satie, el més celebrat del pop i del rock d’aquest costat de els Pirineus, al costat de tot un visionari de la música electrònica com Edgar Froese. Karles Torra ens mostra com d’inspirador va ser Dalí per la música i viceversa.

Un llibre que no et pots perdre.

Posted in Actes @ca, Llibres @ca.