Mediateca de Manel Joseph

Durant l’edició de “El nét del vigilant” hem preparat una llista d’audio amb els principals projectes musicals que han anat apareixent de Manel Joseph.

En aquest sentit, si teniu spotify busqueu la llista “El nét del vigilant (Manel Joseph)” o sinó feu clic al següent enllaç:

Spotify:

Llista “El nét del vigilant (Manel Joseph)”

Inclou el més representatiu dels projectes en els que Manel Joseph ha estat involucrat en el següent ordre: Treball en solitari, Dos + Un, La Pataqueta (cançó infantil), Mirasol Colores, La Rondalla de la Costa i Orquestra Plateria. També hem inclòs els projectes d’altres artistes en els que Manel Joseph ha estat peça clau: Gato Pérez i Jaume Sisa. Per evitar confusions i per no fer la llista inacabable i confosa no hem posat les col·laboracions puntuals en els treballs d’estudi en els que Manel Joseph ha participat com a músic de sessió.

Aquesta llista la formen un total de 266 cançons que d’alguna manera són la banda sonora d’aquestes pàgines.

D’altra banda, també us recomanem que entreu al canal de youtube de Manel Joseph on podreu visionar moltes cançons, veure fotografies, gravacions pròpies, actuacions a la televisió, concerts…

 


Més Manel Joseph:

www.maneljoseph.com

www.orquestraplateria.com