Contes per menjar-se’ls

Un recull de relats que giren en torn els fogons i la gastronomia. Els Petges inspirats per la cuina elaboren un menú de contes a foc lent.portada_petges_p_web

Els Setze Petges es retroben per posar-se als fogons de la literatura i cuinar relats o escriure plats, que potser no és gaire diferent.
Prenent la cuina, especialment la catalana, com a eix vertebrador, Contes per menjar-se’ls proposa un menú d’onze plats, pa, vi i cafè, on cada plat és un conte. Els Setze Petges és un grup d’amants de l’escriptura originat fa més d’una desena d’anys a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Paral·lelament al recorregut literari propi, els integrants del grup s’han reunit novament per donar vida al tercer recull conjunt. Com passa a la cuina, cada xef té el seu estil personal, però tots comparteixen l’energia i l’entusiasme de respondre al repte: «I si explorem la condició humana a través del sentit del gust?» Bon profit!

Els Setze Petges : Els Setze Petges és un grup d’amants de l’escriptura originat fa més d’una desena d’anys a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.
Els Setze Petges són: Ferran d’Armengol i Galceran, Mercè Bagaria i Mellado, Jordi Bordas i Coca, Mariàngels Calaf i Masachs, Antoni Cardona i Torras, Montserrat Escartín i Gual, Hilari Garc a Rodríguez, Anna Masip i Argilaga, Josep Maria Ricart i Puigneró i Oriol Solé i Granier.

Si el vols fullejar fes clic aquí

El pots comprar des de la nostra botiga on-line

Posted in Novetats and tagged , .